2017 Special
Bild: Holzmann Medien

2017 Special

Trends and innovations at the interpack 2017, the packaging industry's leading international trade fair in Düsseldorf, will be the theme of this Die Fleischerei special edition. The publication also places special emphasis on labeling systems, industrial smoking and maturing systems, technical quality-control... mehr »

international special 2016
Bild: Holzmann Medien

2016 Special

Technical equipment and systems for meat processing are the focus of this special edition of Die Fleischerei. It provides information about the entire production process, from slaughtering to first-stage and further cutting processes all the way to filling and down-to-the-gram portioning precision.... mehr »

High-tech for meat
Bild: Holzmann Medien

IFFA 2016

High-tech for meat

This special publication is dedicated to the IFFA, the world's leading trade fair for the meat industry, held in Frankfurt a.M. It presents innovative products, branch developments and market trends. In addition, this special issue includes information on technical solutions for packaging lines,... mehr »

Meat Processing
Bild: Holzmann Medien

Technical Equipment

Meat Processing

Core meat-processing methods are emphasized in this special issue. First and foremost, the discussion centers around technical industrial equipment for grinding, mixing and cutting meat. In addition, high-performance filling systems, machines for product refinement as well as new spices and additives... mehr »

Anuga FoodTec
Bild: Holzmann Medien

„High-tech for food”

Anuga FoodTec

In addition to presenting selected product highlights from the Cologne trade fair, this special publication focuses on packaging and labeling solutions, smoking and ripening systems as well as on hygiene measures and quality control in meat-processing companies.>> Anuga FoodTec ePaper ... mehr »

Meat processing
Bild: Holzmann Medien

„Technical solutions“

Meat processing

The central themes of this special issue are the individual process steps in meat processing, from slaughtering and cutting carcasses to secondary and even finer cutting processes as well as filling, to the enhancement of products with spices and additives. >> Meat processing ePaper ... mehr »

Interpack 2014
Bild: Holzmann Medien

„Packaging & more“

Interpack 2014

This special issue spotlights the packaging process in meat-processing industries, the individual technical components of packaging lines and their interactions with upstream and downstream stages of the workflow. >> Interpack 2014 ePaper... mehr »

Anzeige


aktuelle Schlachtviehpreise

Umfrage

Lohnt es sich für Fleischermeister, an einer Fortbildung zum Fleischsommelier teilzunehmen?

Rezepte

Würzige Puten-Cevapcici
Bild: Deutsches Geflügel

Würzige Puten-Cevapcici

Reis ist eines der wichtigsten Nahrungsmittel der Welt – kein Wunder, dass es weltweit zahlreiche landestypische Reisgerichte gibt. Gerichte mit Geflügel und Reis sind lecker und liefern darüber hinaus viele wichtige Nährstoffe – wie beispielsweise die würzigen Puten-Cevapcici mit Paprikareis. von www.deutsches-gefluegel.de mehr »

Aktuelle Ausgabe Deutschland
Cover
Ausgabe 07-08/2017

Die Fleischerei international

Bezugsquellen

Gesucht? Gefunden!

zu den Bezugsquellen »

Termine

30.08.2017 - 30.08.2017
Lebensmittelkennzeichnung – Von der Rezeptur zum Etikett

Praxis-Workshop

Details »
31.08.2017 - 31.08.2017
Spezielles Lebensmittelrecht – Wo finde ich was?
Details »
04.09.2017 - 05.09.2017
Mikrobiologie I – Überblick über die relevanten Keime und Untersuchungsverfahren
Details »
Als weitere Fachpublikationen für Handwerk und Mittelstand erscheinen bei Holzmann Medien:
Deutsche Handwerks Zeitung, handwerk magazin, boden wand decke, GFF Magazin,
Health&Care Management, RWTextilservice, rationell reinigen, Fussbodenbau und sicht+sonnenschutz.
Im Holzmann Medienshop finden Sie u. a. Fachinformationen zur Aus- und Weiterbildung.